ورود و ثبت نام

معرفی 10 تا از بهترین فریمورک های پایتون

خواندن این مطلب

5 دقیقه

زمان میبرد!

معرفی 10 تا از بهترین فریمورک های پایتون

سلام خدمت عزیزان تو این مطلب میخوایم بهترین فریم ورک های پایتون معرفی و کارایی اون هارو توضیح بدیم.

 

پایتون دارای کتابخانه های گسترده ای هست که در زمینه های مختلف استفاده میشود و چون پایتون زبانی سطح بالا و یادگیری سریع رو فراهم میکنه خیلی از برنامه نویسان به عنوان زبان اصلی خود برای توسعه نرم افزار به خصوص تست نفوذ و امنیت انتخاب میکنند و میریم بررسی کنیم چه فریم ورک هایی برای پایتون توسعه پیدا کرده تا بعد از یادگیری پایتون یکی از اون هارو برای یادگیری شروع کنید.

سه نوع چارچوب فریم ورک در پایتون داریم:

Full-stack framework – تقریبا تمام نیاز های توسعه دهنده رو فراهم میکنه.

Microframework – موارد خاصی رو در بر میگیره و توسعه دهنده باید موارد نیاز خود را به برنامه اضافه کنه

Asynchronous framework – مانند میکرو فریم ورک هست اما با فراهم کردن مجموعه ای بزرگی از اتصالات همزمان که از کتابخانه asyncio استفاده میکنند.

 

 

 

 

 

Flask :

یک فریم ورک وب است. این بدان معنی است که فلاسک ابزار ، کتابخانه و فناوریهایی را برای شما فراهم می کند که بتوانید یک برنامه وب ایجاد کنید. این برنامه وب می تواند برخی از صفحات وب ، وبلاگ ، و غیره باشد یا به اندازه یک برنامه تقویم مبتنی بر وب یا یک وب سایت تجاری بزرگ باشد.

فلاسک بخشی از دسته بندی های mircroframework است. میکرو فریم ورک به طور معمول وابستگی کمی به کتابخانه های خارجی دارد. این جوانب مثبت و منفی دارد. نکته مثبت این است که این چارچوب سبک است ، وابستگی کمی برای به روزرسانی واشکالات امنیتی وجود دارد ، منفی این است که مدتی مجبور خواهید شد کارهای بیشتری توسط خودتان انجام دهید یا با افزودن پلاگین ها لیست وابستگی ها را افزایش دهید.

 

 

Django :

جنگو یک فریم ورک full-stack هست که در رده های برتر این لیست قرار گرفته است. این فناوری برای ساختن وب اپلکیشن های پیچیده داده محور کارآیی کافی دارد. این پلتفرم با ویژگی هایی از جمله کتابخانه ها ، قالب ها و API ها که از توسعه پروژه های مقیاس پذیر وب پشتیبانی می کنند ، بسیار بالغ و پیشرفته است. Django شناخته شده ترین سکوی است که در برنامه های مبتنی بر پایتون مورد استفاده قرار می گیرد و در چندین وب سایت محبوب مانند Instagram، Pinterest، Bitbucket، Nextdoor، The Washington Times و غیره استفاده می شود.

 

 

TurboGears :

این فریم ورک یک پلتفرم توسعه برنامه وب است که از عناصر رابط کاربری وب سرور (WSGl) شامل SQLAlchemy،Repoze ،WebOb و موارد دیگر استفاده می شود. مانند Ruby on Rails یا Apache Struts ، در معماری MVC کار می شود بنابراین از پیشرفت سریع برنامه های وب پشتیبانی می کند. این چارچوب وب به دلیل دارا بودن ویژگی هایی که اجازه می دهد هم به عنوان یک راه حل کامل و هم برای میکرو فریم ورک عمل کند.

 

 

Pandas :

یک کتابخانه پایتون است با لایسنس BSD که با استفاده از ساختار داده ها و ابزارهای تجزیه و تحلیل داده ها به توسعه دهندگان در این زمینه کمک میکند. این فناوری در اصل در حوزه های دانشگاهی و تجاری از جمله امور مالی ، اقتصادی ، تحلیلی ، آمار و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.

 

Matplotlib :

این یک کتابخانه نقشه کشی برای پایتون است و با API شی گرا موجود که امکان جاسازی plots در برنامه را فراهم می کند. این کتابخانه همچنین از ساخت نمودار 2d با یک اسکریپت پایتون پشتیبانی می کند. این همانند ابزار GUI با هدف کلی است که بیشتر مجموعه ای از plots و نمودارها از جمله هیستوگرام ، طیف نیرو ، نمودار نوار ، نمودار خطا و غیره را پشتیبانی می کند. این کتابخانه دارای یک ماژول به نام Pyplot است که با طرح ریزی ساده با صفاتی مانند استایل های رنگی ، خصوصیات قلم ، قالب بندی محورها ساده تر می کند.

 

Web2py :

این فریم ورک یک cross-platform برنامه های وب است. از سال 2007 ، این فناوری با ویرایشگر کد ، اشکال زدایی و ابزارهای مستقر همراه است. Web2py این امکان را برای یک توسعه دهنده فراهم می کند که محتوای صفحات پویای وب را با استفاده از پایتون برنامه ریزی کند.

 

Bottle :

یک فریم ورک WSGI میکرو وب یا به عبارتی یک ماژول توزیع شده در یک فایل تکی و بدون هیچگونه وابستگی به غیر از کتابخانه استاندارد پایتون است. این چارچوب به راحتی از ارسال اطلاعات با پشتیبانی URL ، پایگاه داده های key/value و قالب ها و یک سرور داخلی HTTP به راحتی پشتیبانی می کند.

 

CherryPy :

این فریم ورک به توسعه دهندگان امکان می دهد تا ویژگی های CRUD (ساختن ، بازیابی ، به روزرسانی و حذف) برنامه ها را در برخورد با پروژه از هر مکانی با استفاده از مرورگر کاربر ادغام کنند. هنگامی که برنامه ای با استفاده از CherryPy ایجاد شده است ، این برنامه را قادر می سازد تا روی سرورهای HTTP زیادی اجرا شود ، دارای سیستم پلاگین سازگار و دارای پروفایل های داخلی است.

 

Falcon :

این یکی دیگر از فریم ورک های پایتون است که برای توسعه برنامه های در مقیاس کوچک و backend مناسب است. این فریم ورک سبک معماری REST را دنبال می کند و با سرعت بالایی در دسترس است و توسعه در backend و میکروسرویس ها کار را آسان می کند. این برنامه با تعدادی از افزونه ها ، قالب ها و بسته های مکمل برنامه  برای توسعه برنامه ها همراه است.

 

PyQt :

این یک کتابخانه است که به شما امکان می دهد از چارچوب Qt GUI از پایتون برای ساخت برنامه های گرافیکی استفاده کنید. خود Qt در C ++ نوشته شده است. با استفاده از آن از در پایتون ، می توانید خیلی سریعتر برنامه های خود را بسازید و PyQt5 به جدیدترین نسخه 5 Qt اشاره دارد.

 

دیگر فریم ورک های پایتون عبارتند از :

-Numpy

-Pyramid

-Tornado

-Dash

-CubicWeb

-Giotto

-Pylon

-Sanic

-Grok

-Bluebream

-Quixote

خب تو این مطلب قصد شد دید کلی نسبت به فریم ورک های پایتون پیدا کنیم و به انتخاب و تحقیق بیشتر در مورد فریم ورک مورد نظر یکی از اون هارو یاد بگیریم.

 

 

درباره نویسنده



نظرات کاربران



دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط